Hoe is Loubi ontstaan

Loubi is ontstaan uit een jarenlange vriendschap tussen Loes en Britt die een passie hebben voor genietmomenten creëren, klein of groot, voor iedereen. De naam "Loubi" is een knipoog naar de namen van Loes en Britt.

Het idee om hervulbare geurkaarsen te ontwikkelen kwam al heel snel, want wat is nou beter dan thuis je eigen geluksmoment te creëren met heerlijke geuren? Na vele avonden aan de keukentafel, brainstormend, en bezoekjes bij leveranciers door het hele land is uiteindelijk Loubi ontstaan en daar hebben we samen in de schoolbanken lang over gedroomd! Wij hopen vooral dat veel mensen hun eigen geniet-moment creëren met Loubi, want dan genieten wij ook!

Candles on a mission

Loubi staat voor een warm thuis en brengt deze visie tot leven door met de hand gegoten kaarsen van uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden. Elke Loubi-kaars weerspiegelt dit idee en wordt met de grootste zorg samengesteld. Britt en Loes hebben ervoor gezorgd dat de kaarsen bestaan uit de beste ingrediënten, zodat iedereen kan genieten van de betoverende geuren van Loubi. 

Wat Loubi uniek maakt, is het refill-systeem. Schaf de Loubi kaarsenhouder een keer aan en je kunt endlessly blijven genieten van je Loubi-candle. Bestel gemakkelijk een refill als je kaars op is en geniet van de betoverende geuren van Loubi. Dit is niet alleen handig en goedkoper, maar ook een duurzamere optie: je produceert namelijk minder afval en tegelijkertijd kun je blijven genieten van je favoriete Loubi-candles.

Wanneer je een Loubi-kaars aansteekt, wordt je niet alleen betoverd door de magische geuren, maar creëer je ook je eigen geluksmomenten en blijvende herinneringen.

Volg ons op Instagram