Hoe werkt het?

De geuren van Loubi zijn tijdloos en met liefde geselecteerd en omdat onze kaarsen in refill vorm te bestellen zijn, kan je endlessely van je Loubi kaarsen genieten. Bestel de Loubi-kaarshouder eenmalig en geniet keer op keer weer.  Na het volledig opbranden van je kaars kan je hem namelijk heel gemakkelijk vervangen door 3 stappen te volgen, lees ze hieronder!

Enjoy your candle endlessly

Stap 1

Na het ontvangen van je starter kit steek je de Loubi kaars aan. Geniet nu van jouw favoriete geur tot 'ie helemaal is opgebrand. Wist je al dat onze kaarsen 50 branduren hebben?

Stap 2

Is de kaars aan het eind van z'n missie en volledig opgebrand? Plaats dan de houder 10  minuten in warm water totdat de overgebleven wax resten warm zijn geworden. Verwijder daarna met de steel van een lepel voorzichtig het ijzeren plaatje uit de kaarshouder.

Stap 3

Om vervolgens opnieuw gebruik te maken van de kaarsenhouder plaats je de refill in de kaarshouder. Now you can enjoy your Loubi candle all over again. Tijd voor een nieuwe refill of benieuwd naar onze andere geuren?

Naar de shop

Volg ons op Instagram